Comfortabel Wonen

Alle bewoners hebben een eigen kamer en er zijn uitnodigend ingerichte gemeenschappelijke ruimten.
Het huis heeft een beperkte omvang, dat wil zeggen dat er maximaal 8 bewoners met ons samen kunnen leven in Hart van Zwaag.
Een huis waarin de bewoners of hun vertegenwoordigers zelf de regie houden over het eigen leven en de geboden zorg en begeleiding.
Kortom: Hart van Zwaag is een thuis waarin bewoners zelf zeggenschap hebben, midden in de maatschappij en met zorg op maat.
Hart van Zwaag heeft 8 lichte, sfeervolle appartementen, Vijf op de begane grond en 2 op de bovenverdieping. Er is een lift aanwezig.
Het draait om gezelligheid en menselijke maat. Zo kunnen huisdieren in overleg mee en worden geen overlast veroorzakende vaste gewoonten gehonoreerd.
Want het gaat er om dat de bewoner zich thuis voelt en zich vrij voelt om te doen en laten wat zij/hij anders ook zou doen.
Alle woonstudio's variƫren zowel in grootte als in indeling. De studio's zijn allen voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en een kitchenette met koelkast.
Verder beschikt het huis over een(rolstoel) lift.
De studio richt u naar eigen smaak in met meubels uit uw vertrouwde interieur.
Twee studio's zijn geschikt voor echtparen, zodat partners niet gescheiden van elkaar hoeven te wonen vanwege de beperkingen van één van beiden.
Uw behoudt u privacy, maar kunt ook het gezelschap van uw medebewoners opzoeken. In Hart van Zwaag wordt vooral in de gezellige centrale woon- eetkamer geleefd.
Rond de villa is een ruime tuin, waar gewandeld, gezeten en gegeten kan worden. Uiteraard is het terrein afgeschermd.
Familieleden, vrienden en bekenden zijn altijd welkom en het staat hen vrij om een waardevol aandeel in de verzorging en/of activiteiten op zich te nemen.
De ervaring leert dat iedereen zich daar goed bij voelt.